Wide image
Avatar
(0,0 sobre 0 opiniones)

La Kame Band

Banda de directe amb 10 músics

Información

No disponible

Formación y miembros

Formación:

  • Más de 4

Miembros:

Albert Artigas
 -  Voz principal
Emma Ruano
 -  Voz principal
Javi Sanz
 -  Batería
Nil Salvat
 -  Bajo eléctrico
Ferran Gallart
 -  Teclado
Laura Arcalís
 -  Guitarra eléctrica
Martí Badia
 -  Trombón
Albert Compte
 -  Saxo tenor
Xus Vallès
 -  Saxo alto
Bernat Codina
 -  Trompeta

Cachet

400 - 1600

Descripción

Oio... Hola! Som La Kame Band, un grup de música format per 10 músics amb una missió: recuperar en format de directe aquelles cançons d’anime que van formar part de l’era del Súper3, el K3 i el 3XL, i que sobretot, van marcar la nostra infància! No patiu, però, que no ens deixarem els últims èxits del moment! Si voleu rememorar, cantar i ballar cançons de les mítiques sèries Bola de Drac, La Màgica Doremi o Sakura: la Caçadora de Cartes, ara és el moment de fer-ho… hi esteu convidadíssims!

Mas detalles

Experiencia

La Kame Band va nèixer el novembre de 2021, estrenant-se en directe en un concert a Gràcia (Barcelona) el maig del 2022. En aquest primer any, han sigut més de 10 concerts tant en esdeveniments populars (FM Les Corts, FM Casc Antic, Revetlla de Sant Joan al Fort Pienc) com en convencions de cultura japonesa (Kakkoii Festival, Starraco Manga, Manga i Comic Calonge), arribant a ser la primera banda resident d'un esdeveniment de la magnitud del 28è Manga Barcelona al cap de només 6 mesos d'estrenar-se en directe. A més, gran part de la banda té experiència en directes amb formacions anteriors: grups de versions, projectes de cantautors, teatre musical, músiques populars i grups més reduits d'altres gèneres musicals.

Formación

La banda està conformada per una formació estàndard de 10 músics: bateria, baix, guitarra, teclats, trombó, saxo tenor, saxo alt, trompeta i dues veus principals: una masculina i una femenina. A excepció que algun membre no pugui assistir al concert, sempre intentem ser-hi tots, encara que estem estudiant la viabilitat d'un format reduït per concerts amb més baix pressupost.

Repertorio

La Kame Band és una banda tribut a aquelles cançons d'entrada (openings) o final (endings) de les sèries d'animació japonesa que consumíem de ben petits, durant la nostra infantesa. Bola de Drac, Sakura: la Caçadora de Cartes, Bobobo, Keroro... un repertori replet de nostàlgia que aconseguirà desbloquejar els records més amagats dins el teu subconscient. D'altra banda, però, les noves tendències i la reaparició de l'anime en català al recent canal SX3 ha fet que la banda es vegi motivada per traduir per inciativa pròpia cançons del moment que desitjaríem que existissin en català: Sword Art Online, Neon Genesis Evangelion, Haikyuu, Chainsaw Man i tants d'altres que els més fans coneixeran a fons! I tu, ets un d'ells?

Logística y equipamiento

La banda no disposa ni d'equip ni de personal propi de sonorització ni il·luminació, pel que sempre corre a càrrec de l'organització del concert. Necessitem un sistema de sonorització per les 10 persones sobre l'escenari i un equip de so d'uns 4000 kW per exteriors, que és on estem acostumats a tocar. Respecte l'escenari, al ser una banda nombrosa intentem demanar un escenari de 10m x 8m amb tres tarimes de 2m x 2m per la fila del darrere, però ens acomodem al que bonament es pugui proporcionar (dins d'un cert marge).

Ensamblaje y movimiento

Si en el moment d'arribar la banda a l'espai del concert ja està tota la microfonia preparada, necessitarem entre 75 (1h15') i 90 (1h30') minuts per muntatge i proves de so (som prous com per fer-ho simultàniament). En cas que el material no estigui preparat o l'equip del personal tècnic no sigui suficient per acabar el muntatge mentre s'està provant el so, comptem amb 2h entre muntatge i proves de so.

  • Project image
Deja una opinión