Wide image
Avatar
(5,0 sobre 1 opiniones)

Quartet de veus a cappella. Molts estils.

Quartet a capella

Información

No disponible

Formación y miembros

Formación:

  • Cuarteto

Miembros:

Alba Quintos
 -  Veu alto
Marta Zamora
 -  Soprano
Esteve Genís
 -  Arranjaments, Tenor, Direcció musical i veu baríton
Xavi Lite
 -  Baix i tenor

Cachet

800 - 1200

Descripción

Temps de Nadales!!!! Som els "Game of Tones bcn", quartet a cappel·la. Us volem oferir una proposta musical per la vostra programació ben diferent. "Game of Tones bcn" es un quartet vocal a cappella format a Badalona, amb un repertori musicalment divers i deliberadament intemporal. Les seves versions ens ofereixen cuidades harmonies jazzístiques que inclouen improvisacions en “scat”, adaptacions singulars d’emblemàtics “hits” pop-rock, gospel i RnB, així com fresques pinzellades de música llatina i músiques del món. Compta amb arranjaments vocals originals que confereixen al grup un segell ben peculiar. Que millor per Nadal que les "Nadales amb Swing". Nadales tradicionals catalanes amb arranjaments originals d'Esteve Genís Terri (component i director musical del grup) a ritme de swing i acompanyades també per algun cant de gòspel. El quartet està conformat per Esteve Genís, Marta Zamora, Xavi Lite i Alba Quintos. Els Game of Tones bcn repassem molts estils i autors diferents (latin, bossa, swing, soul, gospel, pop, David Bowie, Michael Jackson, Djavan, Benny Goodman, Joan Manel Serrat, etc...).

Mas detalles

Experiencia

Grup experimentat. Hem actuat en diferents espais (teatres, fires, festes majors, events, etc)

Formación

Quatre. Som un grup estable de quatre persones. Som una formació reduïda.

Repertorio

Ens definim com a grup que té un repertori intencionadament intemporal. Passant per molts estils i autors diferents (latin, bossa, swing, soul, gospel, pop, David Bowie, Michael Jackson, Djavan, Benny Goodman, Joan Manel Serrat, etc...) L'actuació potdurar entre 60' i 75'

Logística y equipamiento

Disposem d'equip de so. Podem aconseguir equip de llums, però és preferible si ja els té l'espai. Mínim espai d'actuació de 7'5m amplada per 3'5m de fons. Adapatable a molts espais.

Ensamblaje y movimiento

1 hora. Si ens podem bellugar durant l'actuació. de fet hem actuat per a moltes fires de carrer i festes populars.

  • Project image
Deja una opinión
  • Montserrat M. (Persona física)

    6/9/2021, Celebració familiar

    El quartet de veus Game of tons bcn, ha estat l'acompanyament perfecte a la cerimònia que hem fet. El seu és un repertori excel·lent i les veus dels 4 components sonen molt i molt bé. I ens han fet l'arranjament d'una cançó que hi els vam demanar que ha estat tota una sorpresa! 5 estrelles.

    Calidad de la música

    Comunicación

    Profesionalismo

    Cordialidad

    Respuesta de Quartet de veus a cappella. Molts estils.

    Gràcies!!!! Ha estat un plaer. Fins la propera!!!!!