Wide image
Avatar
(5,0 sobre 1 opiniones)

KIM KINTANA DJ

Dj per events i casaments

Información

No disponible

Formación y miembros

Formación:

  • Solo

Miembros:

Kim Quintana
 -  Dj

Cachet

250 - 800

Descripción

Casaments, events privats, festes de barri, aniversaris, sessions lounge per bars i restaurants

Mas detalles

Experiencia

Dj resident a discoteca Maandala de Figueres, al Pub Gran via nit de Girona i Pub El Federal cafè de Figueres. Actualment i desde fà 20 anys em dedico a fer casaments i festes privades, la meva amplia experiència farà que la vostra festa sigui única i irrepetible, adaptan-me a els vostres gustos o al dels vostres clients amb un ampli ventall de géneres musicals. He treballat per festes de barris de les Associacions de veins de Salt i Santa Eugènia de Ter, Festes d’aniversari dels Marrecs de Salt, Festes de carnestoltes per l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Amenitzant sopars i lounge a La Joia de Llambilles, Restaurant Can Toscà de Canet d’Adri, Festes de cap d’any a Club Natació de la Barceloneta, Festes privades d’aniversaris a les Carpes Costa Este de Calella de Palafrugell, aixi com més de 100 casaments al llarg de la meva trajectoria a diferents indrets de les nostres contrades.

Formación

Format a l’academia per dj’s Eumes de Girona amb la titulació de dj de club otorgat per la marca pioneer dj, i diploma com a productor musical amb ableton live.

Repertorio

Musica Dance/Electronica/House/Techno/Chill Out/Pop/Rock/Actual/Llatina/80’s-90’s.

Logística y equipamiento

Altaveus / llums / micros / controladora pioneer, posibilitat de llogar equips extres com projector de video o maquina de fum.

Ensamblaje y movimiento

1 hora de muntatge 3 hores de música ( hora extra 50€ ) 1 hora de desmuntatge

  • Project image
Deja una opinión
  • Javier y Mónica R. (Persona física)

    12/5/2023, Boda

    Gran Profesional, estuvo genial y muy atento, nos dio un trato exquisito y nos ayudo a confeccionar todo el tema musical con las entrevistas previas que tuvimos con el, fue una boda increíble y no paramos de bailar, sin duda muy recomendable

    Calidad de la música

    Comunicación

    Profesionalismo

    Cordialidad